New hair

       
 
Efter allt badande och solande kände jag att det var dags att fräscha upp håret lite. Var hela 18 veckor sedan jag klippte mig senast, majgad, stackars hår säger jag bara! Klippte iaf av en rejäl bit och la i en nyansering för att få håret mer åt det askigare hållet. Vet inte om jag kan säga att jag har långt hår längre, känns superkort! Men vad gör det, mitt hår är superfresh och jag blev jättenöjd med resultatet. 

Back to reality

Hejsan Svejsan! Hur mår ni? Jag mår faktiskt helt okej. Trots att skolan har börjat igen så är jag inte depp för det, jag fått ett helt okej schema som jag är nöjd med och imon är jag ledig, hur gött?! Eller ledig är jag egentligen inte, skulle haft praktik ute på salong imon men jag har inte hunnit fixa mig en plats att vara på än pga utlandsresan så jag får vara hemma istället. Sitter i skrivande stund och skriver på mitt CV som jag ska åka och lämna in på en salong imon som jag tycker verkar lovande. Håller tummarna på att de tar emot mig!
 
 
 
 

Boarding!

Nu sitter vi här på arlanda och väntar på att få gå på planet. Ska njuta av denna resan till fullo! Ha det bäst lovelies!
Love, M


Off to Turkey!

Today is the day, kan inte fatta! Jag älskar känslan man får innan man ska åka utomlands, som att åka till liseberg när man var liten, fast bättre, haha. Nu ska jag fixa mig lite snabbt och snart kommer farmor och farfar hit så ska vi säga hejdå till dem osv. De är så snälla och tar hand om mina små marsipanen(marsvin) och katter medans vi är borta. Nu ska jag fixa mig lite och göra mig redo. Jag vet inte om jag kommer blogga när jag är där nere, men ett och annat inlägg kanske kommer upp iaf. Jag hör troligtvis av mig sen när vi är på Arlanda och innan vi ska gå på flyget. Ni får gärna följa mig på insta där jag är en flitig uppdaterare, där heter jag mmadeleineolsson. Annars får ni hade så bra som möjligt här i kalla Sverige, och iaf jag skulle dö så älskar jag alla mina nära och kära<3 
SO EXCITED! 
Love, M
 
 

17 hours left

Just nu sitter jag här och dricker en kopp varm mjölk med kanel, mums. Jag har precis tagit en lång dusch och skrubbat hela kroppen för att kunna få en så fin bränna som möjligt. Jag har även smörjt in mig med lotion som doftar mango och papaya, känner mig superfräsch. Jag kan inte fatta att om 17 timmar lyfter planet som ska ta oss till Turkiet, weeei can't wait! 
Dagen gick snabbare än jag trodde att den skulle göra men trots det hann jag med allt som jag hade på min to do lista och nu är jag ready to go! Väskan är packad, pappa och sis pv är klippta och jag hann även med lite träning, jag och Beata tog en liten PW nu på kvällen vilket jag kände att jag behövde då jag bara varit hemma hela dagen. Har även ont i ryggen sen gårdagens match och det släppte faktiskt en del när jag började röra mer på mig så två tummar upp där.
Imorgon har jag ställt klockan på 10.00 för att jag ska hinna med det sista innan vi lämnar lilla Herrljunga. Kommer bli så skönt att få komma bort från allt, önskar bara jag kunde få ta med mina bästisar på resan för jag kommer sakna dem något enormt. jag hoppas att veckan inte går allt för snabbt, skolan har ju redan börjat när jag kommer hem, usch, äckeltankar! 
Anyway, nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag somnar snabbt så att det kan bli morgon, nighty dolls!
Love, M
 
 
 
 
 
 
 

Galet nöjd

Ville bara tipsa er om en ny eyliner som jag införskaffat mig. Vet inte hur länge jag har letat efter en gel eyeliner som man målar på med pensel, och där inne på Kicks hittade jag den. Galet bra pris också då den bara kostade 99:-, hur bra?! Jag är iaf riktigt nöjd med hur resultaten blir och äntligen slipper man kladda med en rinnande eyeliner som är borta i slutet av dagen. Ps, till de som har samma problem som mig där ögonen tåras 24/7 kan jag även rekomendera denna. KAP!
 
 
 
 
 
 
 

En dag kvar

Godmorgon på er. Idag är det en dag kvar tills jag åker till Turkiet i en vecka. Därför ställde jag klockan på 11:00 idag för att jag ska kunna hinna med så mycket som möjligt.  
 
To do lista
 
Packa√
Klippa pappa och systers pojkvän√
Träna√
Träffa mina kompisar√
Städa√
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej bloggvärlden

Hej på er alla fina! Just nu sitter jag här och har precis startat upp en blogg, say what? Jag ville ge bloggandet en chans nu när skolan snart börjar igen och man kommer tillbaka i sina rutiner, och ja, jag har alltså haft en blogg förut. Kände att jag behövde ett ställe där jag kunde dela med mig av mina tankar och allt kul som händer i mitt liv, så varför inte? Därför har jag spenderat några timmar här nu för att få till en HELT OK blogg, jag har fortfarande en massa att fixa innan jag är helt nöjd, dock är jag inte så teknisk av mig och det gör det ju inte lättare att jag har en mac, haha. Klockan är just nu väldigt mycket och jag känner att det är på tiden att jag går och lägger mig. Dags att borsta tänderna och krypa ner under täcket. Vet att klockan visar att det är dag, men jag tar det som i morgon, godnatt alla fina så hörs vi i morgon.
Puss, M

 

                   
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0